PRIMUL PARIU
FĂRĂ RISC

500 RON

PROMOŢIILE NOASTRE SPECIALE

PRIMUL PARIU FĂRĂ RISC DE 500 RON

Dacă primul tău pariu plasat este stabilit ca fiind necâștigător, noi îți oferim un FREEBET din partea noastră cu valoarea mizei plasate. Suma maximă pe care poți s-o primești este de 500 RON sau echivalentul acesteia în moneda ta de joc (EUR, USD, GBP, CAD).

CÂND VA FI CREDITAT FREEBETUL?

Rambursarea va fi procesată în termen de cel mult două ore după ce primul pariu plasat a fost stabilit ca pierzător. Vei fi notificat prin e-mail imediat ce sumă ți-a fost creditată.

CARE SUNT CONDIŢIILE FREEBETULUI?

Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe orice sport cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere. Cerinţele de pariere trebuie îndeplinite în 3 zile de la creditarea freebetului. După acest interval, freebetul aflat în balanță va fi anulat.

CE TREBUIE SĂ MAI ŞTII!

  • Oferta noastră de bun venit este limitată la o singură persoană, familie, adresă de familie, adresă de e-mail și computer partajat. Ne rezervăm dreptul de a retrage disponibilitatea ofertelor de pariuri gratuite pentru orice clienți.
  • Depunerile realizate prin portofele electronice precum Skrill și Neteller, nu sunt incluse în această promoție. Toate celelalte opțiuni de plată sunt eligibile pentru această ofertă.
  • Primul pariu plasat live sau pre-live este eligibil pentru această ofertă.
  • Pentru a fi eligibil, primul pariu trebuie să fie de tip simplu cu o singură selecție la cota minimă de 1.5 sau de tip COMBI, iar fiecare selecție în parte trebuie să aibă cota minimă de 1.5.
  • Freebetul se acordă doar pentru primul pariu plasat şi pierzător.
  • Jucătorii beneficiază de ofertă doar dacă diferența dintre dată stabilirii rezultatului și cea a plasării pariului nu este mai mai mare de 7 zile calendaristice.
  • Pariurile în sistem nu sunt eligibile pentru aceasă promoție.
  • Clienții care beneficiază de această ofertă nu sunt eligibili pentru nicio altă ofertă de înscriere.
  • NetBet își rezervă dreptul, la discreția sa, de a exclude și/sau de a limita disponibilitatea ofertei anumitor clienți.

Termenii și condițiile complete netbet.ro se aplică și acestei oferte.