RAFAEL NADAL
US Open Masculin 2019 - Câștigător
COTA 50
COD BONUS: TENIS

*SE APLICĂ TERMENI ŞI CONDIŢII

DESCHIDE UN CONT NOU

Folosind Codul Bonus TENIS la înscriere pe NetBet Sport

DEPUNE ACUM

Plasează 10 RON pe primul tău pariu că Rafael Nadal va câştiga US Open Masculin 2019

BUCURĂ-TE DE BONUS

În maxim 72h de la terminarea evenimentului. Se supune T&C's

CUM POT BENEFICIA DE ACEASTĂ OFERTĂ?
 • Creează-ți un cont pe NetBet Sport și introdu codul bonus TENIS la înregistrare.
 • Depunerile prin Smith&Smith, Paysafe sau alte portofele electronice NU sunt eligibile pentru această promoție.
 • Plasează primul tău pariu de 10 RON că Rafael Nadal va câştiga US Open Masculin 2019.
 • E posibilă plasarea unui pariu mai mare de 10 RON, dar bonusul se va acorda doar pentru primii 10 RON din pariu.
 • Această promoție este valabilă pentru un timp limitat.
 • Dacă pariul e câștigător, vei fi plătit în bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotei mărite vor fi creditați sub formă de bonus în contul tău de Sport în următoarele 72 ore (3 zile lucrătoare).
 • Jucătorii trebuie să parieze bonusul de opt ori (x8) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
 • Cerinţele de pariere a bonusului trebuie îndeplinite în termen de 7 zile de la primirea bonusului. În caz contrar, bonusul tău și câștigurile derivate din pariurile plasate cu acel bonus vor fi anulate. Data de expirare se calculează din momentul în care bonusul a fost creditat în contul tău.
 • Doar pariurile plasate pe prima selecţie dintr-o piaţă/combinaţie de partide, ambele pre-meci sau live, vor fi luate în considerare pentru cerinţele de rulaj. Orice pariu plasat ulterior pe altă selecţie în aceeaşi piaţă/combinaţie de partide nu va fi luat în considerare pentru cerinţele de rulaj. De exemplu, odată ce ai un pariu calificat pe REAL MADRID să câştige împotriva ATLETICO MADRID pe piaţa "Rezultat final" la o cotă mai mare sau egală cu 1.60, acest pariu va fi luat în considerare pentru cerinţele de rulaj, în schimb dacă plasezi un alt pariu pe ATLETICO MADRID să câştige în aceeaşi piaţă "Rezultat final", pe aceeaşi partidă, pre-meci sau live, nu va fi luat în considerare pentru cerinţele de rulaj. Când primul tău pariu pe orice piaţă/combinaţie de partide este la o cotă mai mică decât 1.60, acest pariu şi oricare alt pariu următor pe aceeaşi piaţă/combinaţie de partide nu va fi luat în considerare pentru cerinţele de rulaj. REŢINEŢI! Doar primul pariu simplu plasat pe un meci va fi luat în considerare pentru rulajul bonusului (după ce pariul este închis). Restul pariurilor plasate pe acelaşi meci (indiferent de piaţă) nu vor fi luate în considerare pentru rulajul bonusului. Pentru pariurile combi/sistem: dacă se plasează mai multe pariuri combi/sistem pe exact aceleaşi selecţii (identice) doar primul pariu va fi luat în considerare pentru rulajul bonusului.
 • Pariurile multiple, plasate pe acelaşi eveniment nu vor contribui la îndeplinirea cerinţelor de pariere. Mai mult, această tehnică de pariere poate duce la anularea bonusului.
 • În cazul în care un client sau grup de clienți încearcă să exploateze bonusul și ofertele în scopul dobândirii de profituri garantate prin cumpărarea și vânzarea de pariuri (arbitraj), plasarea de bilete pe același meci cu selecții de pariuri în contradictoriu, NetBet își rezervă dreptul de a închide toate conturile implicate, de a retrage bonusul și ofertele aferente acestor conturi și de a suspenda orice profituri derivate din acestea precum și orice pariuri plasate ulterior, de a stabili pariurile sau rulajele la cotele corecte, de a anula freebeturile/bonusurile/rulajele sau anula orice pariu/rulaj finanțat complet sau parțial cu bonusul pentru prima depunere.
CE TREBUIE SĂ ŞTIU?
 • Doar jucătorii cu țara de rezidență România sunt eligibili pentru această promoție.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de pariere aferente bonusului.
 • Miza maximă eligibilă pentru această ofertă este de 10 RON.
 • Această promoție este valabilă pentru un timp limitat.
 • Jucătorii care abuzează de promoțiile noastre nu vor putea beneficia de acest bonus.
 • Jucătorii care se înscriu în această promoție nu vor mai putea participa la promoțiile de bun venit (Pariul Asigurat de 500 RON Freebet, etc).
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Din cauza abuzului de promoții, jucătorii care folosesc Moneybookers (Skrill) sau Neteller sau orice alt portofel electronic la depunere nu se vor califica pentru această ofertă.

Se aplică Termenii şi Condiţiile generale NetBet